Det er efterhånden en “gammel sang” … jeg har sagt det før … Det er ikke så meget ferie for mig, som det er for børnene.

Jeg får ikke mine nødvendige hvil, hverken i antal eller længde. Det betyder at noget i mit liv skal omprioriteres for en periode, for jeg har ikke ressourcer til det hele.

 

Derfor vil jeg blot sige, at jeg går jeg “off the grid” i et stykke tid. 👋👋

 

…Jeg vil bruge de begrænsede “skeer” jeg har, på samvær med ungerne og min mand.  Jeg har ikke både kræfter til ferie-børn, aktivitetsfyldte dage og min blog.

 

…Jeg tænker at lige præcis I vil forstå ❤

 

📱Meeeeen helt telefon fri bliver jeg nok ikke📱(Altså hvis jeg skal være ærlig…?!)

Følg mig gerne på Instagram.

Måske jeg ikke kan afholde mig helt fra lidt hverdags billeder, i ny og næ ☺😜

På Instagram hedder jeg @menduserjoikkesygud – skal jeg følge dig tilbage, så jeg også ser hvordan du lever dit liv, så skriv herunder eller en privat PB, hvad du hedder ❤

God sommer til alle 🏖

Lad den blive fyldt med åndehuller hvor du mærker at livet kan leves, med smerter.

Jeg ved at jeg vil suge den gode oplevelse ud af de mange timer, hvor børnene optræder på poolkanten med vovede spring, saltomortaler, koldbøtter i vandet og heftige dance-moves fra Fortnite, mens “Dame Tu Cosita” synges for 912’e gang. (se video – grøn alien sang/dans)

Jeg siger i hvertfald til mig selv at jeg skal finde den gode oplevelse i det trods smerterne, også når det er svært – for ellers kommer jeg til at fortryde det. ❤

 

God “ferie” … eller måske bedre at sige, god sommer. 

Tænker jeg ikke er den eneste der må tage en ferie, efter ferien?

Jeg vender tilbage med fuld kraft og garanteret en telefon proppet med dikterede indlæg.

Vi ses snart ❤