fbpx
 

Om mig

Velkommen til en side hvor jeg som kronisk smerteramt, fortæller min historie.

 

Velkommen til et fællesskab, hvor jeg deler med dig, hvordan man kan lære at leve med smerte, i stedet for at lade smerten leve ens liv.

 

Jeg fortæller og deler, hvordan jeg finder balancen med 3 børn, og hvordan jeg kommer igennem sorgen – hvordan jeg har accepteret mine livsvilkår, og hvad jeg bruger af redskaber for at holde fokus på det positive liv, trods smerter.

 

Så vil du høre hvordan jeg lever MED smerter, vil du se hvad jeg gør for at acceptere mine livsvilkår, vil du høre hvordan jeg finder glæden og balancen i at have børn OG smerter, så læs med.

 

Min drøm var med denne blog at skabe et fællesskab, udover at fortælle om min private historie – hvor du som kronisk smertepatient kan finde gode råd, sandfærdige fortællinger og sårbare historier fra andre “som dig”.

Hør min historie, hør mine tanker – hør om mine udfordringer og succeser.

 

Mange spørger om min diagnose, årsagen til mine smerter. Jeg har med vilje ikke “gjort et stort nummer ud af” at skrive det herinde – men blot svaret, når nogen spurgte.

Dette da jeg ikke syntes at mine diagnoser er vigtige, for at beskrive smerter generelt.

 

Jeg ved at mange kæmper med smerter, og ikke har kunne få en diagnose som årsag til smerterne.

Derfor har mit fokus været at skrive om smerter, uden nødvendigvis at gå i detaljer med hvad jeg fejler.

– Dette af den årsag at her skal være plads til alle, uanset diagnoser og skavanker!

 

Dog vil jeg gerne imødekomme manges ønske om at jeg deler hvad jeg fejler, så I kan få en bedre indblik i mine smerter.

Husk dog – at mine diagnoser ikke er afgørende eller ledende for hvad fællesskabet herinde omhandler. … Her er plads til alle! Alle typer diagnoser, og pårørende.

 

Jeg har kroniske smerter, fordi jeg er blevet opereret for sent for en diskusprolaps i nakken – dette med ødelagte nerver og andre skader til følge. Ydermere har jeg en nerveskade i min skulder, og en SLAP-læsion i samme skulder. Jeg har kronisk piskesmæld, grad 4, og så lider jeg frygteligt meget af migræne.

 

Læs med på bloggen.

Min historie bliver fortalt ærligt og uden omsvøb, “råt for usødet”….

Mit fokus ligger på ærlighed og sårbarhed, men i lige så høj grad at jeg VIL og SKAL ‘rejse mig igen’.

…At jeg vælger at prioritere og fokusere på det positive i mit liv.

…At jeg vælger at fokusere på min familie, de skønne venner der “ser mig hvor jeg er” – men jeg fortæller også om dem der ikke gør.

 

Min historie fortæller om de ting der gør ondt, og det der er svært. For det, det skal der være plads til!

 

MEN min historie vil også fortælle, at jeg vælger at finde det positive frem, når jeg har tillladt mig følelsen, at noget er uretfærdigt. Jeg skal ‘rejse mig igen’.

 

Følg mit liv som kronisk smertepatient, det er min fortælling om en pige med et fighter-gen, der har måtte igennem en selverkendelse og en rejse af fornyet kropsforståelse, en pige der har måtte lære om hvordan et nyt liv skal leves.

En pige der før kørte med 220 km/timen, med et CV der skulle fyldes, drømme om karriere og hvad der for hende var de rigtige prioriteringer.

En pige der måtte sande, at hun måtte sadle om, at hun måtte nu lære at omprioritere.

 

Hvem er pigen så?

Pigen det er mig.

Jeg hedder Christine, jeg er mor til 3, gift med en dejlig mand, og har været kronisk smertepatient siden 2009.

 

Jeg er fleksjob bevilliget og jeg er så heldig at jeg er blevet ansat til blandt andet at formidle min viden om smerter, via foredrag og bloggen her.

Jeg har mange bag mig som hjælper mig, når mine arme ikke “fungerer” eller til at gøre det praktiske som at lægge indlæg op, eller renskrive mine dikterede tekster. Men vigtigt: Vid at alle ord er mine. Dette er min sandhed, mit liv, mit fokus og mine prioriteringer.

Vær med her i vores fællesskab, vær med til at støtte andre, som er i samme situation som dig selv, og fortæl gerne din historie hvis du har mod på det.

 

Vær ærlig og giv din mening til kende – men hav fokus på det positive, og vær med til at støtte andre, som du selv kan have behov for at blive støttet og forstået.

 

Husk nu – find det positive i dit liv, lev levet som er rigtigt for dig, selv når det er svært.

Gengivelse af indhold på denne facebook side/blog er strengt forbudt, uden forudgående aftale.

Indhold må gerne deles hvor kilde fremgår tydeligt.

Alt indhold og alle tekster er beskyttet af loven om opholdsret.