Velkommen til en side hvor jeg som kronisk smertepatient, fortæller min historie. 

 

Velkommen til et fællesskab, hvor jeg deler med dig, hvordan jeg har lært at leve med kroniske smerter og sygdom, frem for at lade smerter og sygdom leve mit liv.
Her fortæller og deler jeg, hvordan jeg finder balancen i et liv der ikke blev som jeg regnede med.
Jeg deler hvordan jeg kommer igennem sorgen – hvordan jeg har fundet accept i mine livsvilkår, hvad jeg bruger af redskaber for at holde fokus på det positive liv, trods kroniske smerter og sygdom.

 

Så vil du høre hvordan jeg lever MED smerter, vil du se hvad jeg gør for at acceptere mine livsvilkår, vil du høre hvordan jeg finder glæden og balancen i at have børn OG smerter, så læs med…
Min drøm har fra start med denne blog været, at skabe et fællesskab, at samle kronikere så alle kan finde støtte, glæde og at spejle sig i hinanden. Men lige så vigtigt – Jeg vil vise andre at man kan lære at leve et liv med smerter – et godt liv.

 

Det savnede jeg nemlig selv som “ny-syg”.
Jeg har ikk opskriften på at blive smertefri, men vil gerne dele min opskrift på hvordan jeg har genfundet balancen og accepten – og hvordan jeg har startet dialogen, med mine nærmeste.

 

Dette gør jeg igennem at jeg deler min private historie. Jeg deler sandfærdige fortællinger og sårbare historier fra mit liv, og hvilke redskaber jeg bruger for at komme tættere på accepten af mine nye livsvilkår. Dette gør jeg udfra et positivt livssyn, hvor der stadig er plads til sorgen.
Hør min historie, hør mine tanker – hør om mine udfordringer og succeser.

 

Mange spørger om min diagnose, årsagen til mine smerter.
Jeg har med vilje ikke “gjort et stort nummer ud af” at skrive det herinde – men blot svaret, når nogen spurgte i privat beskeder.

 

Årsagen er at jeg oplever vi ofte skal puttes i særlige ‘kasser’, for at kunne opnå få specifik hjælp ud fra de diagnoser vi er givet… Men jeg føler ikke at diagnoser er vigtige, for at beskrive smerter generelt og jeg syntes ikke altid, at det er på sin plads, at diagnoser skal være afgørende for hvad man er berettiget til og slet ikke, hvor ‘man hører til’.

 

Smerter og kronisk sygdom medfører de samme følelser – uanset diagnoser.
Samme frygt, samme fustrationer, samme desperation, samme sorg … Man har mistet sit ‘gamle jeg’.

 

Af den årsag, at jeg ikke vil risikere at nogen føler nogen sig udelukket, og ikke hører til i dette fællesskab, har jeg derfor ikke beskrevet mine diagnoser særligt ofte.

 

Jeg vil have, at alle føler at de hører til her.
Dette forum er ikke KUN for gigt ramte, diskusprolapser, fibromyalgi – men alle diagnoser – også de som lever med kronisk sygdom uden diagnoser.
Nu hvor budskabet om, at alle i dette forum hører til – vil jeg gerne imødekomme manges ønske om at jeg deler hvad jeg fejler – så I kan få en bedre indblik i min historie, uden at det er ledende for hvad fællesskabet herinde omhandler.

 

Jeg lever med svære kroniske smerter;
(opereret for sent, med smerter og nerveskader til følge)
Piskesmæld Ødelagt skulder (SLAP læsion, refleks og nerveskader)
Svær kronisk migræne
Tidligere endometriose

 

MIN HISTORIE PÅ BLOGGEN…
Min historie bliver fortalt ærligt og uden omsvøb, “råt for usødet”….

Mit fokus ligger på ærlighed og sårbarhed, men i lige så høj grad at jeg VILog SKAL‘rejse mig igen’.

Jeg vælger at prioritere og fokusere på det positive i mit liv. Jeg vælger at fokusere på min familie, mine yndlingsmennesker som er de venner “der ser mig”.
(De som ikke gør – dem fortæller jeg også om, da det er en del af min sorgprocess).
Min historie fortælles igennem mine succeser, men også det der gør ondt, og det der er svært.

…For det, det skal der være plads til!
Sorgprocessen er en stor del af at kunne finde accept, og jeg tillader derfor mig selv at mærke sorgen, når den lammer mig.

Det der er særligt vigtigt er, at min historie tydeligt vil vise, at jeg vælger at finde det positive i livet, nemlig det ‘jeg sætter lys på’ – fordi det er det, som jeg kan ændre og handle på.

Her kan du følge mit liv som kronisk smerteramt, dette er min fortælling om en pige med et fighter-gen, der har måtte igennem en selverkendelse og en rejse af fornyet kropsforståelse, en pige der har måtte lære hvordan et nyt liv skal leves.

En pige der før kørte med 220 km/timen, med et CV der skulle fyldes, drømme om karriere og hvad der for hende var de rigtige prioriteringer.
En pige der måtte sande, at hun måtte sadle om, at hun måtte nu lære at omprioritere.

Hvem er pigen så?
Pigen det er mig.
Jeg hedder Christine, jeg er mor til 3, gift med en dejlig mand, og har været kronisk smerteramt siden 2009.

Jeg er fleksjob bevilliget og er i dag ansat som formidler og foredragsholder.
Jeg rejser rundt i landet og holder oplæg for min kronikerkollegaer med deres oprørende.

Jeg har mange bag mig som hjælper mig, når mine arme ikke “fungerer” eller til at gøre det praktiske som at lægge indlæg op, eller renskrive mine dikterede tekster.

Alle ord er mine. Dette er min sandhed, mit liv, mit fokus og mine prioriteringer.

Vær med her i vores alle sammens fællesskab, vær med til at støtte andre, som er i samme situation som dig selv, og fortæl gerne din historie hvis du har mod på det.

Vær ærlig og giv din mening til kende – men hav fokus på det positive, og vær med til at støtte andre, som du selv kan have behov for at blive støttet og forstået.

Husk nu – find det positive i dit liv, lev levet som er rigtigt for dig, selv når det er svært.

Gengivelse af indhold på denne facebook side/hjemmeside/blog er strengt forbudt, uden forudgående aftale. Indhold må gerne deles hvor kilde fremgår tydeligt.

Alt indhold og alle tekster er beskyttet af loven om opholdsret.

Add A Comment