Først og fremmest .. Dejligt at du læser med.

 

Jeg sætter personligt stor pris på, at du også er med til at dele din historie, og ELSKER derfor når du skriver en kommentar under mine blog indlæg.

Hvorfor? Simpelt – jo flere der skriver deres sandhed … jo flere oplever, at de ikke er alene med deres følelser og problematikker.

Så ærligt  – jeg håber at mange vil skrive kommentarer, til mine blog indlæg.

Det gør jeres kommentarer og gode råd mere virkelige, og det er derfor nemmere for andre i fællesskabet, at relatere til din og min historie.

 

Herunder vil jeg kort forklare hvordan du kan kommentere her på siden, under de forskellige blog indlæg.

 

Kommentarer

Det er IKKE nødvendigt at du skriver dit fulde navn og email, hvis du skal skrive en kommentar, under blogindlægget.

Du er velkommen til at gøre det, men da der er flere i vores fællesskab der ønsker at de kan være anonyme, er det ikke et krav.

Hvis du ikke skriver dit navn, fremgår din kommentar under “anonym”.

Hvis du skriver dit navn, fremgår dit navn øverst, inden din postede kommentar.

Hvis du skriver din email adresse, så bruges den ikke af mig til fremtidig kontakt – men udelukkende, så du informeres, hvis jeg eller andre kommenterer på dit indlæg.

 

Like

Hvis  du syntes godt om det du læser –  så tryk meget gerne “like” under overskriften, i toppen af indlægget.

 

Del blogindlæg

Du er velkommen til at dele mine blogindlæg og billeder, fx. på facebook.

Alt ‘deling’ sker ved at trykke på de ikoner der vises over indlæggene. Her kan du blandt andet dele på Facebook, sende via What’s App, via mail, etc.

 

VIGTIGT – tonen !

Håber ikke det er nødvendigt at skrive dette – men hold venligst tonen og den positive indstilling, over for andre.

Der skal være plads til du selv og andre i fællesskabet er kede og frustrerede over egen situation! Det er vi alle til tider, det er helt normalt…

HUSK blot at tale pænt til andre i fællesskabet, jeg tolererer ikke ukvemsord rettet mod andre, cyber-mobning og/eller cyber-trolls.

Jeg forsøger selv at vende alt i livet – også det svære, til noget jeg kan arbejde med. Jeg forsøger at pakke ‘dårlig samvittighed’ og selvbebrejdelse væk, og fokusere på det positive og det jeg er taknemmelig for. Jeg håber at DU også støtter op om dette.