Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Usynligt eller skjult bevidst?
 

Usynligt eller skjult bevidst?

Usynligt eller skjult bevidst?

Ser jeg ikke syg ud?
Hvordan ser man ud når man er syg?
 
Er det i virkeligheden usynligt, eller er det skjult bevidst?
 
Ofte har jeg fået sætningen “Men du ser jo ikke syg ud”.
Fortæl mig hvordan jeg skal se ud, før du ser at jeg er syg.
Ændrer det noget?
 
I virkeligheden er det tankevækkende at der ikke skal mere til, end lidt makeup og et smil.
Smilet når man længst med.
Smilet skjulet mest.
 
Jeg er ikke synligt syg – jeg skjuler det bevidst!
 
#Usynligtellerskjult
Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes