Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Herfølge … Jeg kommer snart!
 

Herfølge … Jeg kommer snart!

Herfølge … Jeg kommer snart!

Vil du med til foredrag? 

Hvis ja – så kom til Herfølge bibliotek, her kommer jeg nemlig og holder foredrag d. 28.2.18 kl. 19.

Billetter fåes her:

https://www.koegebib.dk/arrangementer/foredrag-debat/et-liv-med-smerter

Køge kommune tilbyder dette foredrag GRATIS til borgerne – og du booker billetter via linket ovenover.

…Det betyder altså at du kun skal booke det antal billetter du reelt skal bruge og at du er sikker på at komme – dette så du ikke står med billetter du ikke får brugt, og andre derved ikke får muligheden. 😉😍

Vi er i gang med at planlægge flere foredrag rundt i landet, så jeg kan komme rundt til flere storbyer. Det hele skal planlægges, så jeg også kan følge med 😉

Skriv herunder, hvor du gerne vil jeg skal komme.

God aften til alle – jeg håber vi ses 💞

//Christine

Tags:
Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes