…I forlængelse af mit indlæg forleden dag, så er resultatet af at bruge for mange “skeer”, at man er i mangel af overskud og kræfter.

Kender du følelsen, så følg med – der er nemlig en ny give-away på højkant!

 

Jeg har ofte ikke kræfter til noget så simpelt som at lave mad.

Oftest er det M der laver maden herhjemme, og når han ikke er hjemme, så er resultatet at jeg 9 ud af 10 gange køber mad udefra.

Simpelthen fordi jeg ikke har kræfter til at stå for maden, og jeg hellere vil (og må) bruge mine “skeer” på noget andet, som godnatlæsning, putning og lektielæsning.

Ja, jeg prioriterer.

 

Som du ved, hvis du følger bloggen, så fortæller jeg ikke kun om mit liv, min sandhed og mine udfordringer. Jeg deler også med dig, hvad der hjælper mig, hvad jeg gør for at gøre mit liv “nemmere”.

Derfor – Her kommer min anden anbefaling til dig, som læser..

Når man bruger for mange “skeer” og smerterne støjer for meget, så er det rart at kunne invitere sig selv/kæresten/børnene ud og spise.

Her er det så – at jeg nu vil anbefale min absolut ynglings burgerrestaurant.

Grillen Burgerbar.

Bare jeg skriver navnet, kan jeg mærke at ‘tænderne løber i vand’ .. MUMS !

…Både ungerne og jeg er VILDE med burgere, og vi elsker at komme her.

Vi er her ofte. Lidt for ofte måske..

 

Jeg har glædet mig til at dele dette med jer – for hver gang det lykkedes mig at skaffe noget til jer – min fælles smertekollegaer og pårørende – så bliver jeg SÅ glad!

Jeg har nemlig igen arrangeret noget, der kan komme DIG til gode!

Jeg kan nu lave en give-away, i samarbejde med Grillen Burgerbar med 2 gavekort på burgere og drikkevarer, for 2 personer.

To gavekort udloves, imellem alle der deltager på Facebook, Instagram eller hjemmesiden.

VIGTIGT:

Jeg vil bede dig respektere følgende..

Denne give-away er lavet til os der kæmper med smerter/sygdom, og kan bruge dette gavekort som en ekstra “ske”, og derved skabe en god oplevelse.

Dette er ikke en give-away der er lavet til folk med almindelige livsvilkår – og derfor skal du kun deltage hvis du selv er kroniker, eller pårørende/veninde/ven etc.

 

GIVE-AWAY:

Er du VILD med burgere, er du kroniker eller pårørende – og vil du gerne være den heldige vinder af det ene gavekort – så følg med herunder:

1. Skriv herunder i kommentarfeltet, hvilken Grillen Burgerbar du vil besøge

2. Skriv hvilken kroniker (må gerne være dig selv) du vil forkæle med et gavekort til Grillen Burgerbar

 

Vinderne findes og offenligøres på hhv. Facebook, Instagram og hjemmeside, mandag d. 26.3.18

 

Uh jeg glæder mig til at forkæle to af jer ❤️

 

Ses vi på Grillen? (I aften?)

 

//Christine

Jeg er ikke lønnet af Grillen Burgerbar, jeg er ikke selv den heldige ejer af et gavekort – jeg deler her på bloggen hvad der kan komme dig til gode, da mit mantra i livet og formålet med denne side er, at jeg skal dele alt hvad der hjælper mig, og dermed måske kan hjælpe dig.

Dette er derfor en reklame for Grillen Burgerbar, da jeg kan stå 100% inde for deres koncept, mad og kvalitet – og nu har skabt et samarbejde med dem, og derved fået lov til at lave denne give-away til jer læsere.

#Reklame #GiveAway #Samarbejde #Grillenburgerbar #MenDuSerJoIkkeSygUd

Comments

  1. Henriette Petersen

    Jeg vil besøgw grillen i Aarhus! Og jeg vil tage min søde mor med, der også er kroniker så vil kan nyde den ekstra “ske” 🙂 sikke en dejlig GAW!

Comments are closed.