“Sidder du godt?” spørger folk høfligt.
“Øhm ja tak” svarer jeg lige så høfligt tilbage og tænker kun i mit stille sind, mine ærlige tanker.
 
Jeg er ikke god til at skulle sidde på en dårlig stol til skolekomedien, på cafeen, eller bare når jeg har middagsgæster i det private.
Jeg har igennem mange år siddet på en pude med luft i, for at se om det kunne afhjælpe mig, som et hjælpemiddel.
(Det har fungeret ok, borset fra at jeg nogen gange føler jeg er ude og sejle, fordi jeg ‘bølger’ rundt på puden).
 
Jeg blev for snart 4 måneder siden kontaktet af Anodyne.
Anodyne forespurgte på om jeg kunne have interesse i at prøve nogle af deres produkter.
Jeg tænkte at holdningskorrigerende produkter passer lige ind i min konstante søgning efter smertemestring og smertehåndtering – og dermed i mit blog univers, så jeg fik lidt produkter hjem til at afprøve.
 
Jeg har nu skiftet min sidde-luftpude ud med Anodynes BackJoy – og jeg bruger den hver dag.
…Jeg tager den faktisk også gerne med, hvis jeg skal ud til et “siddende arrangement”, hvis ellers min #smertehjerne altså husker det. 😉
BackJoy vejer ikke noget, og jeg kan derfor nemt (hvis jeg altså husker den) tage den med mig. 😂
 
Denne BackJoy gør at jeg automatisk retter ryggen når jeg sidder, så jeg falder ikke sammen – og på en eller anden måde, så forlænger den min sidetid. Det er som om at jeg ikke får samme belastning i min ryg/nakke når jeg sidder, og derved er jeg i stand til at sidde længere.
 
Dagens indlæg går ud på, at jeg må give 3 BackJoy væk til 3 heldige læsere.
Der gives en væk i hver farve – lyserød, rød og blå.
 
Så vil du være med i denne give-away, så er det NU du skal skrive herunder hvilken farve du ønsker den i, og skriv hvem du mener ville få glæde af at benytte en BackJoy.
Er det til dig selv, din datter, veninde eller hvem mener du at du kan glæde og afhjælpe, med denne BackJoy?
 
Deltag i give-away ved:
👉 Følg ‘Men du ser jo ikke syg ud?’ på Facebook eller Instagram
👉 Følg ‘Anodyne.dk’ på Facebook eller Instagram
👉 Skriv hvem der kan få glæde af denne BackJoy?
👉 Hvilken farve ønsker du dig?
 
Ikke nok med at der gives 3 stk. BackJoy væk, så har jeg også fået lov til at lave en rabatkode til dig på 15%, så kan du afprøve fx. holdningskorrigerende tøj, eller andre spændende produkter fra Anodyne.
Tjek linket her for at se de spændende Anodyne holdningskorrigerende produkter: https://www.anodyne.dk/kvinder-og-maend/
 
Koden er: Christine15
Koden er gyldig fra d.d til d. 27.06.18.
Vinder af give-away trækkes d. 27.06.18.
Skynd dig at deltage i denne skønne give away – måske Anodynes BackJoy kan gøre, at du også sidder bedre
 
Jeg skriver hver gang jeg laver sådan et indlæg, en lille “bøn” til jer alle, omkring at jeg gerne vil, at vi holder fokus på at dette er et hjælpemiddel der kan afhjælpe smerteramte.
Tanken er derfor ikke, at denne giveaway skal gå til folk der ikke har brug for dette hjælpemiddel – men blot vil forbedre deres holdning når de sidder.
Alle er dog meget velkomne til at bruge rabatkoden som de ønsker.
Håber at I vil være med til at imødekomme mit ønske om dette.
 
Mange vil spørge til det holdningskorrigerende tøj.
Jeg har afprøvet det. Bluse og bh er ikke noget der smerte-afhjælper mig, men jeg hører fra mange andre at det er et rigtigt godt hjælpemiddel for dem.
 
Men da det ikke gør en ‘smerte-forskel’ for mig at benytte tøjet, så omhandler indlægget her Anodynes BackJoy, da jeg betragter denne som et hjælpemiddel for mig, og derfor er blevet en del af min hverdag.
 
Jeg har ikke noget dårligt at sige om Anodynes holdningskorrigerende tøjprodukter – de afhjælper blot ikke mig rent smertemæssigt, og derfor har jeg ikke fokus på disse produkter i dette indlæg.
Anodyne har igennem processen været yderst hjælpsomme og har forsøgt med flere forskellige modeller og mange typer tøj.
 
Jeg er ikke aflønnet af Anodyne.
Jeg har selv kontaktet Anodyne mhp at lave en giveaway på 3 stk. BackJoy, så jeg kan lave denne giveaway i samarbejde med dem, og derved kan det komme dig til gode.
 
Dette indlæg er grundet den flotte give-away og yderligere rabatkode, en reklame for Anodyne BackJoy.
Jeg kan stå inde for produktet, og finder det nærliggende og naturligt at føre give-away via mit forum her, da jeg anser Anodynes produkter som hjælpemidler til folk der er smerteramte.
 
Give-away er udbudt af Anodyne.dk og Men du ser jo ikke syg ud?.
 
#Anodyne #MenDuSerJoIkkeSygUd #Smertemestring #Hjælpemidler #Holdningskorrigerende #SidBedre #KroniskeSmerter #Reklame

Comments

 1. Pernille

  Åha stort tillykke til dig Lis – jeg skal være med næste gang, det er simpelthen så god en idé!
  Har ikke prøvet en af deres t-shirts endnu fra Anodyne (har en fra https://www.myposture.dk/ mener jeg det hedder), men den der Backjoy ser jo VANVITTIGT smart ud.

  Hvis din kode stadig virker, så skal jeg ind og prøve den 😀

 2. Anonymous

  Jeg ville blive så glad hvis jeg vandt den røde back Joy, da jeg har fibromyalgi og selv har svært ved at side ordentligt på en stol uden at falde sammen i ryggen med mange smerter til følge.
  Så hvis jeg skulle blive den heldige, ville jeg rigtig gerne have en en i rød.
  Ha en dejlig dag og dejlig weekend.
  De varmeste hilsner fra Lise Qvist

 3. Lis Rye Jensen

  Jeg vil gerne selv vinde en backjoy, da jeg har samme problem som du beskriver, med at man nogle gange sejler rundt, når man sidder på en siddepude med luft i.
  Derudover så er den siddepude jeg har fået gennem hjælpemiddel centeret, virkelig stor og klodset at have med rundt, for ikke at tale om den irriterende knirkende lyd der får alle til at kigge på en når man bevæger sig, og det gør jeg rigtig meget.
  Jeg har psoriasisgigt, fibromyalgi, svær facetleds artrose, stenose, skoliose og en rygmarvskade, så jeg ved godt hvad det vil sige at være syg.
  Min svigersøn har haft en diskusprolaps og han ville helt sikkert også kunne have glæde af en backjoy, så jeg sender ham linket til anodyne. Dk
  Tak for en rigtig god blog/Facebook side, det er som at læse om sig selv.

 4. Charlotte

  Ville elske at vinde en rød Anodyne stolepude, jeg kender alt til at sidde og “fedte” rundt på dårlige stole, det er ufatteligt at der findes så mange dårlige og få gode som min fibromyalgi kan acceptere. mvh Charlotte

 5. Kirsten

  Jeg ville da rigtig gerne vinde sådan en – en rød, så alle kan se den. Jeg ville tage den med på arbejde, hvor det ikke er muligt for mig at have en ordentlig stol til rådighed – vi har simpelthen ikke et lokale, hvor jeg kunne have fast plads. Derfor ville det være skønt med et let hjælpemiddel, noget man kan tage med rundt, i stueetagen, på første sal og, hvor jeg ellers har samtaler med elever. Desuden ville jeg bruge den i fritiden også. Det er rigtig tit jeg tager tidligt hjem fra sammenkomster, fordi jeg ikke kan holde ud at sidde på det, folk nu har til rådighed. Hvis det skulle være sådan, at Backjoy ikke passer til mig, sender jeg den selvfølgelig retur, så en anden kan få glæde af den. Jeg håber virkelig jeg er heldig – jeg trænger til lidt forkælelse.

Comments are closed.