Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Fordeling af skeer..
 

Fordeling af skeer..

Fordeling af skeer..

Når man er inviteret til børnefødselsdag og ikke har kræfterne…? Hva så?

Så “mander” jeg mig op, for jeg ved, at jeg kan styrke mig på glæden, ved at se vennerne/familien.

Ydermere så ved jeg, at børnene vil nyde det.
Der vil være både leg, grin, spil, gyngeture, mere leg, fald og drillerier – altså lidt af værd. 😜Lige som det skal være. 😊🍫🍿🎂🍭🍪.

Der er altså overforbrug af “skeer” i dag, men det er det hele værd. Jeg prioriterer nemlig selv mine “skeer”, for jeg ved bedst af alle, hvad der er godt for mig ❤️

Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes