Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Det er på tide …
 

Det er på tide …

Det er på tide …

Min mand sagde “Er det ikke på tide at du fortæller hvad du hedder”?

Jeg grinte, fik røde kinder og blev helt genert. 😊🙈

Da jeg startede min blog her, der var jeg ikke klar til at stå frem med min fulde sandhed.. 
– Min fulde sandhed forstået på den måde, at alle ord er mine, alt hvad jeg deler er mig … MEN jeg holdt tilbage med mit navn, da jeg følte det var det eneste sted jeg kunne være anonym og “gemme” mig lidt.

Men nu hvor jeg ser hvordan I alle deler jeres historier med mig, så er jeg klar 👌

Så jo – det er vist på tide.

Jeg hedder Christine.

Jeg fortæller min sandhed, også selvom den gør ondt. Jeg deler min historie.
…Og nu også mit navn. 😉

// Christine

Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes