Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Balance i livet?
 

Balance i livet?

Balance i livet?

Jeg forsøger at finde balancen i livet, men jeg har dage hvor jeg har svært ved det.

Når jeg finder balancen, så siger jeg til mig selv, at det er en succesoplevelse.

Der er dage, hvor jeg føler at jeg er stenbunken ved siden af, men der gør jeg det til min mission, at overbevise mig selv og SmerteMonsteret om, at jeg er den stående sten-varde.

Det er vigtigt at genfinde styrken hver dag, og ikke lade sig falde…

Det er svært, og det lykkedes ikke altid.

// C

Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes