Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2738

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/menduserjoikkesygud.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3679
MenDuSerJoIkkeSygUd | Aftensmad … F💣💣K !
 

Aftensmad … F💣💣K !

Aftensmad … F💣💣K !

Hvad gør jeg???

Jeg havde ikke ‘skeer’ til at lave mad i dag, og min mand kom sent hjem.

Resultat:
Jeg inviterede mine unger ud og spise.
Jeg prioriterede.

Jeg er stolt af, at jeg kan finde ud af at prioritere.

Det viser mig, at jeg også kan lytte til SmerteMonsteret. Det er ikke kun en kamp mellem SmerteMonsteret og Superhelten inde i mig …

Jeg respekterer også SmerteMonsteret når det larmer og støjer, og så lytter jeg, så jeg kan ‘overleve’.

Håber I kan sove derude – jeg trænger til en god nats søvn.

//C

Desværre ingen kommentarer endnu

Fortæl mig hvad du synes