Jeg starter hvert år på en frisk, når det kommer til mine hjælpemidler, og 2018 er ingen undtagelse.
 
Hvert år beslutter jeg mig for at jeg skal prøve lidt forskelligt, for at se om det kan have en effekt eller en lindring på mine smertesymptomer.
Det eneste der er anderledes i år er, at jeg har besluttet mig for at dele med dig som læser, hvad jeg prøver og hvad der virker.
 
Så her er min første anbefaling til dig.
Det er i og for sig en reklame, da jeg selv kan stå inde for den, og derfor gerne vil dele med jer derude, hvordan jeg har fundet lindring.
Jeg er IKKE lønnet af forhandleren, men jeg har i samarbejde med forhandleren fået lov til at lave en give-away og en fin rabatkode, til alle der er interesserede.
Denne give-away og rabat kode kommer som et seperat indlæg, i morgen.
 
Back to the topic.
Jeg faldt forleden over et indlæg på en af de grupper jeg er med i, at en skrev, at hun brugte migrænehætten Migra-Cap når hun havde anfald? Migra-Cap? A hva’?
Tænkte at det ikke kunne passe at jeg har haft migræne i så mange år, og ikke vidste at der var noget der hed migrænehætte?
 
Jeg blev nysgerrig og læste mere om den og blev klogere på hvad det var.
Læste mig til at Migra-Cap er udviklet af en englænder der selv led af migræne og derfor havde udviklet den. Det gjorde mig interesseret !
 
Jeg anskaffede mig en Migra-Cap og lagde den på køl (jep den skal på køl) … og ventede på næste migræne anfald. (Enten i fyser eller køleskab – jeg havde den i køleskab)
 
Nærmest dagligt lider jeg af hovedpine, men denne måned har været hysterisk slem. Det er ikke sket så ofte før, at jeg er SÅ hyppigt ramt af migræne!
Det starter som hovepine, bliver så halvsidig hovedpine – og så kører den derfra..
Det kan sjældent stoppes uden jeg ender ud i migræne medicinen, når først den er blevet halvsidig.
 
Da jeg kom hjem forleden efter at have været til forældremøde (jep det SKAL man jo bruge “skeer” på) der kom hovedpinen snigende…
Jeg kunne mærke de modkørende bilers lys generede mig og jeg vidste inderst inde hvad der var på vej.
 
Jeg havde et problem – for jeg havde lovet E at læse det nyeste Anders And blad for ham.
Mit hjerte blev knust for jeg vidste at jeg måtte skuffe ham, og ikke kunne leve op til det jeg havde lovet.
 
Mange gange kan jeg trods smerter og hovedpine “tage mig sammen” og bare få det gjort, men når det kommer til migræne, så er det altså en anden ting. …Jeg kaster op, kan ikke fokusere, lys generer og jeg kan ikke læse højt fordi hver en lyd runger i mit hoved, og jeg får skarpe smerter.
…Så ikke den dag – den dag kunne jeg ikke leve op til, hvad jeg havde lovet. Men det er i sig selv et helt andet indlæg!
 
Da jeg endelig kom hjem, fik jeg børnene i seng og M overtog godnat-læsningen og jeg smed mig i sengen. Pludselig kom jeg i tanke om min Migra-Cap i køleskabet.
Jeg fik M til at hente den og ville starte med lidt piller, før jeg hev migræne medicinen frem.
 
Jeg VAR skeptisk! Jeg BLEV omvendt!
Da jeg fik Migra-Cap på, fik jeg med det samme en utrolig lindrende følelse.
I Migra-Cap er der indsyet små køleelementer som er placeret i nakke, pande, kindben og så er den lavet af det lækreste materiale, som lukker lys ude og giver et behageligt “tryk” omkring hovedet.
Ventetiden på at pillerne skulle få effekt og slå smerterne lidt ned, var pludselig ikke så lang.
 
Jeg slap helt for at tage migræne medicinen, og jeg tør ikke sige at det udelukkende er Migra-Cap skyld vs. de piller jeg spiste, men jeg kan fortælle at det er ikke sidste gang jeg hiver den frem, og jeg fandt en utrolig lindrende følelse ved brug af migrænehætten Migra-Cap!
Det var FANTASTISK!
 
…Faktisk så fantastisk at jeg ligger her med den på lige nu, fordi jeg har hovedpine, og også her lindrer den og køler de helt rigtige steder og det er helt uden smertestillende.
 
Derfor vil jeg dele denne positive oplevelse med DIG!
Lider du af hovedpine og/eller migræne – så er det her måske et hjælpemiddel til dig, et medicinfrit hjælpemiddel!
 
I morgen laver jeg en give-away i samarbejde med Lysterapi, så hold øje med siden og se om DU er den heldige der udvælges!
Er du nysgerrig indtil da, så tjek Migra-Cap migrænehætten ud her: https://www.lysterapi.dk/shop/migra-cap-migraenehaette-612p.html
 
 
Kh, Christine
 
#Reklame #GiveAway #MenDuSerJoIkkeSygUd #LysTerapi